Mindcare Festival

Wil jij op nieuwe manieren geïnspireerd raken? Nieuwe vormen van ontspanning ontdekken? En dieper in jezelf duiken? Lees dan snel verder! Op zondag 1 oktober 2023 organiseren De Grote Vragen en Arnhem Student Point samen het Mindcare Festival.

Deze dag zou oorspronkelijk op 4 juni 2023 plaatsvinden als The Getaway, maar is uitgesteld en in een nieuw jasje gestoken. Het wordt nu een internationaal inspiratiefestival over mental health, mindfulness en zingeving! Het belooft een bijzondere, inspirerende en creatieve dag te worden!

Workshops, TED Talk, lunch en gezelligheid

Samen met Arnhem Student Point bieden we een programma aan met workshops, een inspirerende TED Talk over mental health, verbinding en gezelligheid met de andere deelnemers, een goede lunch én een borrel. Zowel de workshops als de TED Talk worden gegeven door professionals met ruime ervaring. Er valt dus veel te leren!

Informatie en tickets

Koop hier je ticket voor slechts €5,- om bij dit inspiratiefestival te zijn! Het ticket is inclusief de TED Talk, twee workshops naar keuze, een luxe lunch, drankjes en snacks!

Wanneer? Zondag 1 oktober
Tijd? 10:00 – 17:00 uur, inclusief lunch en borrel
Locatie? Villa Sonsbeek Arnhem (dichtbij het NS-station)

Arnhem Student Point

Arnhem Student Point (ASP) is een ‘thuis weg van huis’ voor alle (internationale) studenten in en rond Arnhem. ASP organiseert veel gratis activiteiten waar je anderen kunt ontmoeten, inspiratie kunt opdoen en kunt nadenken over de dingen die ertoe doen in het leven. We vormen een gemeenschap waarbinnen we voor elkaar zorgen, waar je jezelf kunt zijn en je kunt omringen met allerlei soorten mensen.