VrijFiBo van School of Life: Celebrate your fuck-ups

Rondom oud en nieuw blikken we vaak terug op onze successen en delen we onze belangrijkste mijlpalen. Maar wat doen we met onze mislukkingen? In plaats van ons falen en onze blunders onder het tapijt te vegen, krijgen ze aandacht tijdens de eerste Vrijdagse Filosofische Borrel (VrijFiBo) van The School of Life in het nieuwe jaar!

Huisfilosoof van School of Life, Lammert Kamphuis, komt een inspirerende talk geven. Ook is er stand-up-philosophy met docenten van The School of Life en zijn er spoken-word-optredens, allemaal om op speelse wijze spontane en diepgaande gesprekken te stimuleren.

Talk: Celebrate your fuck-ups

De hele dag door zien we foto’s en verhalen van successen. ‘Het leven is een feest als we zelf maar de slingers ophangen’ en ‘succes is een keuze.’ Maar wat doen we met onze fuck-ups en worstelingen? Verstoppen voor de wereld? Tijdens deze talk komt filosoof Lammert Kamphuis met een andere suggestie: vier je blunders!

Stand-up-philosophy en spoken word

Is vreemdgaan altijd verkeerd? Mag je liegen om bestwil? Moet je fouten die anderen raken opbiechten? Stel jouw prangende levensvragen aan de denkers van The School of Life. Zij filosoferen er ter plekke op los en geven verrassende antwoorden vanuit verschillende invalshoeken. Met o.a. Thijs Launspach.

Woordkunstenaar Luan Buleshkaj weet met zijn creatieve rijmen mensen te raken en aan het denken te zetten. Hij geeft een voordracht die in het teken staat van tegenslagen.

Praktische informatie

Dit is een event van The School of Life.

Locatie: Frederiksplein, 54 in Amsterdam
Datum en tijd: vrijdag 27 januari van 17:00 tot 20:00 uur

Bestel je tickets á €19 via de website van School of Life.