Zingevingsborrel ‘Goede vrienden’

Wanneer is iemand volgens jou een goede vriend? Is dat iemand die altijd voor je klaarstaat? Iemand waar je gezellige dingen mee kunt doen? Of iemand die je door dik en dun kunt vertrouwen? Ben jij zelf een goede vriend?

Tijdens deze zingevingsborrel op 22 september 2022 in Utrecht gaan we aan de slag met de vraag wat het betekent om een (goede) vriend te zijn, of te hebben. We reflecteren met elkaar op onze verlangens en/of pijn met betrekking tot vriendschap.

Want ja… vriendschap is prachtig, maar kan ook heel pijnlijk zijn. Het hoeft niet altijd te gaan zoals je van te voren had gedacht. Misschien is het maken van vrienden voor jou wel moeilijker dan je zou willen toegeven. Misschien lukt het niet om de diepe band waar je zo naar verlangt met iemand op te bouwen. Of misschien stellen vrienden je onverwachts teleur.

Heb je een vriend/vriendin waarmee je deze vragen graag eens zou bespreken? Kom dan samen! Uiteraard mag je ook in je eentje komen. Aanmelden is wel verplicht, in verband met verdere communicatie.

Wanneer: donderdag 22 september om 20:00
Waar: Plompetorengracht 3 in Utrecht

Meld je aan via: info@degrotevragen.nl