Jij bent student en/of twintiger en denkt na over je toekomst. Je voelt een grote vrijheid om te kiezen wat je wilt doen, maar tegelijkertijd verlamt die vrijheid je ook. Je hoort en leest het overal: kies je eigen weg, volg je hart, ga voor je dromen! Dat klinkt prachtig maar… hóé dan? Waar ligt jouw weg? Hoe volg je je hart? En hoe weet je dat het najagen van je dromen de moeite waard is?

Zinvol leven

Herkenbaar…? Dan hebben iets moois voor je ontwikkeld: het verdiepingstraject Hier wil ik voor leven! – op zoek naar zingeving, van februari tot en met april 2022. Tien dagen lang duik je samen met leeftijdsgenoten de diepte in. Dat doe je op inspirerende plekken in Nederland, waar je op zoek gaat naar wat jouw leven de moeite waard maakt!

Zoeken naar wat bij jou past

Tijdens twee weekenden (11-13 februari en 22-24 april 2022) en vier volledige dagen (25 februari, 11maart, 25 maart en 8 april 2022) laat je je inspireren door een aantal grote filosofische en levensbeschouwelijke tradities. Denk aan het boeddhisme, christendom, Jodendom en de islam, maar ook aan moderne spiritualiteit en effectief altruïsme. Ook doen we een 360-graden-scan van onze cultuur, langs stromingen en thema’s als het kapitalisme en neoliberalisme, de authenticiteitscultuur en polarisatie. Wat hangt er ‘in de lucht’?

Bij alle tradities, stromingen en thema’s ga je op zoek naar wat jij ervan kunt leren en wat bij jou past. Bevlogen coaches en experts begeleiden jouw traject en delen hun wijsheid en ervaring met je. Kortom, dit traject is een enorme kans om in korte tijd veel te leren!

Samengevat:

  • Een persoonlijke zoektocht naar je eigen overtuigingen en naar richting in jouw leven.
  • Een groepsproces, want we gaan samen op ontdekkingstocht. De andere deelnemers inspireren je én dagen je uit.
  • Ervaren coaches begeleiden de groep, maar ook jou persoonlijk door de zoektocht.
  • Slimme, wijze en Inspirerende experts delen hun kennis en ervaring met ons.
  • Alle dagen en weekenden vinden plaats op prachtige locaties in Nederland (bereikbaar met het OV).

Informatie en aanmelden

Heb je interesse? Uitgebreide informatie over het traject, het programma en de kosten vind je hier. Op deze pagina kun je je aanmelden of verdere vragen stellen, via een contactformulier en via Whatsapp.