Waar hangen de denkende doeners uit?

De Grote Vragen richt zich op zoekende, jonge mensen, ongeacht hun levensbeschouwing. Op de website verzamelen we denkrichtingen op de vragen die raken aan mens-zijn, zingeving, wetenschap en samenleving. Denk aan vragen als: hoe krijg ik een goede relatie? Hoe kan ik leven met verlies? Is er toekomst op deze aarde? We zijn hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (tussen de 25 en 35 jaar) om het platform nóg boeiender te maken.

Wie zoeken we?

  • Je bent een denker én een doener: je kunt goed schrijven en/of vloggen en/of je beheerst de kunst van een goede podcast maken (of je wilt dit beter leren).
  • Je functioneert goed in een team met mensen die niet allemaal jouw levensbeschouwing delen.
  • Je kunt zo’n 2 uur per week beschikbaar maken voor De Grote Vragen.

Wat ga je doen?

  • Je denkt mee met thema’s en grote vragen die jonge mensen bezighouden;
  • Je start onbevooroordeeld een zoektocht naar denkrichtingen of misschien zelfs wel antwoorden op Grote Vragen. Je interviewt daarvoor wetenschappers, luistert naar podcasts, bestudeert onderzoeken en bekijkt documentaires;
  • Je schrijft of vlogt open en eerlijk over je bevindingen en deelt dit met de lezers van De Grote Vragen;
  • Je plaatst artikelen op de website van De Grote Vragen, je kunt dus goed met WordPress overweg.

Wat bieden wij?

Een enthousiast team van denkers binnen een interessant, landelijk netwerk van studenten, studentenwerkers en wetenschappers. Je komt in aanraking met vragen die je jezelf misschien nog nooit gesteld hebt en met denkrichtingen waaraan je misschien nog nooit dacht. De Grote Vragen maakt je niet alleen beter in het vak als redacteur maar ook een wijzer mens.

Interesse?

Stuur ons een PB op Insta of mail naar Laurens (laurens@forumc.nl).