Geschreven door Redactie / 

8 december 2020 / 

Intro + aanmelding boekenclub

Wij van De Grote Vragen houden erg van lezen. Het verruimt je blik en werpt nieuw licht op grote vragen. Nóg leuker wordt het wanneer je een boek en thema met andere lezers kunt bespreken. Zo leren we van elkaar en houden we elkaar scherp!

Onze redacteur Mark Shaw zoekt daarom deelnemers voor De Grote Vragen boekenclub. Is het wat voor jou? We vinden het zo leuk wanneer je meedoet, dat je het eerste boek van ons met korting krijgt! Lees snel verder:

Het eerste boek dat we gaan lezen is:

Twelve Rules for Life: An Antidote to Chaos door Jordan B. Peterson. Een populair boek van een controversiële psychoog. De wereld verbeteren begint bij jezelf, maar hoe verbeter je jezelf eigenlijk?

Toen zijn boek in 2018 in Canada verscheen, kwam het gelijk op nummer 1 in de bestsellerlijst. Een filosofisch én praktisch boek dat je ongetwijfeld zinvolle inzichten zal geven en je kijk op het leven misschien zelfs een beetje zal veranderen.  


Hoe werkt de boekenclub?
We starten in januari 2021 en we nemen twee maanden de tijd om het boek te lezen. In die twee maanden ontmoeten we elkaar vijf keer online:
Dinsdagavond 12 januari: We maken kennis met elkaar en geven een korte introductie van het boek
Dinsdagavond 26 januari: Eerste indruk van het boek
Dinsdagavond 9 februari: Delen van onze ervaringen tot nu toe
Dinsdagavond 23 februari: Verdere bespreking van het boek
Dinsdagavond 9 maart: Laatste avond! Wat hebben we ontdekt en geleerd?

Leuk! Ik doe mee! (en ik ben tussen de 20 en 35 jaar). Meld je vóór zondag 10 januari aan bij Mark: m.j.a.shaw@vu.nl.

Mark

Wie is Mark eigenlijk? Mark is redacteur bij De Grote Vragen en zal de leesclub begeleiden. Hij studeert theologie aan de VU in Amsterdam en houdt van lezen en nadenken over grote vragen.

Houd me op de hoogte!

Deze boekenclub is nu van start. Vul onderstaand formuliertje in als je wilt dat ik je op de hoogte houd van de volgende boekenclub!

    Redactie

    De redactie van De Grote Vragen zijn de vrijwilligers achter de schermen. Ze plaatsten en redigeren content.

    Nu jij!

    Wat denk jij? Reageer hieronder!