Geschreven door Redactie / 

21 augustus 2023 / 

Kom jij ons team versterken?

Wie ben ik? Wat wil ik met mijn leven? Waar kom ik mijn bed voor uit? De Grote Vragen helpt studenten met zulke diepe vragen. We doen dat onder andere via colleges op hogescholen. Wij stellen goede vragen, creëren ruimte voor diepe gesprekken en dagen studenten uit met inzichten uit filosofie en religie.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, zijn wij op zoek naar verschillende enthousiaste vakmensen die (parttime) ons team willen komen versterken.

Studentenvacature: promotiefilmpjes maken

Voor de promotie van onze activiteiten zoeken we een creatieve student die aansprekende promofilmpjes kan maken. Kortom, iemand die kan scripten, filmen en editen tot aantrekkelijke filmpjes die studenten aanspreken. Ben jij thuis op online/social media en weet jij wat daar werkt? Ben jij iemand die kan bedenken bij welke groepen studenten ons aanbod kan aansluiten?

Kortom, ben jij creatief en handig met zowel een camera als editing-programma’s? Dan hopen we dat je contact met ons opneemt.

Vacature: docent en coach levensvragen

Voor het verzorgen van colleges en het coachen van studenten zoeken we iemand die thuis is in filosofie en dit toegankelijk kan overdragen op hbo-studenten. Ben jij iemand die goed kan luisteren en studenten vragenderwijs – individueel of in groepen – kan uitdagen tot diepere reflectie? Ben jij iemand die in toenemende mate zelfstandig colleges kan vormgeven en geven?

Houd jij ervan om in gesprek te zijn met mensen die heel anders in het leven staan? Dan hopen we dat je contact met ons opneemt.

Vacature: netwerker zingeving en studentenwelzijn

Om ons werk uit te breiden zijn we op zoek naar een ‘verkoper’. Ben jij iemand die snel contacten legt; die makkelijk de telefoon pakt en een ontmoeting regelt? Iemand die mensen bijeen brengt en kan meeneemt in onze visie? Iemand die ons verhaal weet over te brengen via bijvoorbeeld social media?

Zie jij het als uitdaging om een jonge organisatie in ontwikkeling te helpen te groeien? Dan hopen we dat je contact met ons opneemt.

Redactie

De redactie van De Grote Vragen zijn de vrijwilligers achter de schermen. Ze plaatsten en redigeren content.

Nu jij!

Wat denk jij? Reageer hieronder!