Link in bio

Op deze pagina vind je links naar artikelen, agenda-items en andere berichten die we via social media hebben gedeeld. Kijk hieronder voor actuele posts!

Link in bio

Kom naar de zingevingsborrel ‘Goede vrienden’

Wanneer is iemand volgens jou een goede vriend? En wat zijn jouw verwachtingen van vriendschap? Praat erover mee tijdens onze zingevingsborrel ‘Goede vrienden’, op donderdag 22 september in Utrecht. Meer weten?

Link in bio

Kom naar de zingevingsborrel ‘De kunst van het luisteren’

Hoe leer je luisteren? Hoe ga je écht openstaan voor wat een ander je te vertellen heeft? Tijdens deze zingevingsborrel op donderdag 15 september in Rotterdam geeft trainer en coach Harry van de Pol waardevolle inspiratie en tips. Meer weten?

Link in bio

Doe mee met onze Boekenclub over: De Staat van Plato

Op maandagavond 3 oktober 2022 starten we met een nieuwe serie avonden van onze Boekenclub. We gaan het boek De Staat van de Griekse filosoof Plato bespreken. Ben jij geïnteresseerd of wil je meedoen? Klik hier.

Link in bio

Lees: Klimaatcrisis. Vluchtelingencrisis. Kan ik er wat aan doen?

Het was nooit genoeg, ze wilde altijd meer. Totdat Marlous van der Veen besloot haar luxe leven vol spullen, mode en reizen drastisch om te gooien. Aanleiding voor deze andere levensstijl was het boek ‘De verborgen impact’ van Babette Porcelijn. Lees verder.

Link in bio

Luister naar onze podcast: Diepe Gesprekken

Sinds 2021 hebben we een eigen podcast: Diepe Gesprekken. Met diepe gesprekken van gewone twintigers en dertigers over de grote vragen van het leven. Eerlijk, open en kwetsbaar. Klik hier om te luisteren.

Link in bio

Lees meer over ons traject ‘Hier wil ik voor leven!’

In het voorjaar van 2022 hielden we een verdiepingstraject voor twintigers en dertigers, ‘Hier wil ik voor leven!’ Wil je meer lezen over dit traject? Klik hier.

Link in bio

Lees: Openhartige brieven over monogamie, polyamorie en trouw

Onvoorwaardelijke liefde bij één persoon… Laurens gunt het iedereen. Hij is getrouwd en monogaam. Renee op haar beurt kiest voor polyamorie: ruimte voor meerdere liefdesrelaties naast elkaar, met toestemming van de verschillende partners. Daarover schrijven ze elkaar brieven. Lees verder.