Nodig ons uit

Diepe gesprekken verbinden.
Investeer in vertrouwen en ontspanning.

Bedrijven

Wil jij beter samenwerken met collega’s? Wil je bouwen aan het vertrouwen in je team? Is er spanning die moet worden blootgelegd?

Onze experts verzorgen workshops op maat voor jouw team. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Ambitie, waarden en drijfveren. Hoe ambitieus ben ik? Hoe ambitieus is deze werkomgeving? Wat willen we eigenlijk samen bereiken? Is dat ook mijn eigen ambitie? Een verdiepend gesprek over diepere drijfveren.
  • Pijnpunten en positieve communicatie. Voor wat voor kritiek ben ik gevoelig? Waarom raakt dit me zo? Hoe kunnen collega’s hier rekening mee houden? Leer jezelf en collega’s beter kennen en verbeter de dynamiek in het team.

Informeer naar de kosten en mogelijkheden.

Studentenverenigingen

Doe eens gek en nodig ons uit voor een avond met verdiepende gesprekken. We hebben veel ervaring met studenten en studentengroepen. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Relaties. Hoe krijg ik een goede relatie (in een tijd van Tinder)? Waarom is het nooit goed genoeg? Bestaat de ware? Een verdiepend gesprek over een onderwerp dat iedereen aangaat.
  • Ambitie. Hoe gezond is mijn ambitie? Zou ik ambitieuzer moeten zijn? Hoeveel mag mijn ambitie kosten? Een verdiepend gesprek over drijfveren, carrière en wat wel en niet gelukkig maakt.
  • Eenzaamheid. Waarom voelen veel studenten zich eenzaam? Wat is het verschil tussen sociale, emotionele en existentiële eenzaamheid? En hoe kom je eruit? Een verbindend gesprek over een kwetsbaar thema dat breder leeft dan we vaak denken.

Informeer naar de kosten en mogelijkheden.

Vriendengroepen

Wij faciliteren op een ontspannen manier een goed gesprek in jouw vriendengroep. Spelen er dingen in je vriendengroep waar je niet goed de vinger op kunt leggen?

Een greep uit de mogelijkheden:

  • “WaardeWandeling”. Ga wandelen met je vriendengroep én onze set met goede vragen. Leer je vrienden gegarandeerd beter kennen.
  • Terugkijken. Welke weg heb ik achter me? Wat waren hoogte- en dieptepunten? Hoe hebben die me gevormd? Onder leiding van onze gespreksleider een avondje verhalen delen.
  • Plaatsbepaling. Waar sta ik? Waar loop ik tegenaan? Waarom voel ik me zoals ik me voel? Wat zou ik graag anders zien? Doe samen een plaatsbepaling en weet weer wat je vrienden nú van je nodig hebben.
  • Vooruitblik. Wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Investeer ik in de juiste dingen? Waarom kan ik soms zo moeilijk mijn bed uitkomen? Kijk samen met je vrienden naar de toekomst en zie scherper hoe je elkaar kunt helpen de beste versie van jezelf te worden.

Informeer naar de kosten en mogelijkheden.