Geschreven door Redactie / 

20 november 2021 / 

Redactie stage

Ben jij degene in je vriendenkring die de goede gesprekken over grote vragen aanzwengelt? Ben je oprecht geïnteresseerd in de opvatting van een ander en ga je daarover respectvol in gesprek?

Gevoelens van eenzaamheid en depressie komen vaak voor onder jongvolwassenen die worstelen met zingevingsvragen. Op ons platform De Grote Vragen staan de Zoektochten naar deze zingevingsvragen centraal. Door samen op te trekken, voelen twintigers zich door elkaar gesteund en leren ze, vanwege de verschillende achtergronden, veel van elkaar. Jouw rol in het team van De Grote Vragen is het verzamelen van relevante content bij iedere Zoektocht, zoals boeken, podcasts en video’s. Ook benader je goede schrijvers (wetenschappers, ervaringsdeskundigen) voor een bijdrage aan de Zoektocht. Je krijgt de ruimte om zelf artikelen te schrijven en, als je die vaardigheid hebt, video’s en podcasts maken. In overleg zijn er verschillende interessante onderzoeken uit te voeren rond zingeving, levensvragen en studentenwelzijn.

Heb je interesse?

Je kunt solliciteren door een filmpje van maximaal 3 minuten en je CV op te sturen naar laurens@forumc.nl. Deze vacature staat open zolang we nog geen geschikte kandidaat gevonden hebben. Je hoort uiterlijk 2 weken na inzending of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Laurens van Lavieren (directeur ForumC)
06 23 58 09 87 | laurens@forumc.nl.

Redactie

De redactie van De Grote Vragen zijn de vrijwilligers achter de schermen. Ze plaatsten en redigeren content.

Nu jij!

Wat denk jij? Reageer hieronder!