Geschreven door Redactie / 

20 november 2021 / 

Stage zoektochtbegeleider

Ben jij degene in je vriendenkring die de goede gesprekken over grote vragen aanzwengelt? Ben je oprecht geïnteresseerd in de opvatting van een ander en ga je daarover respectvol in gesprek?

In gesprek met twintigers over levensvragen

Ieder jaar starten er bij De Grote Vragen verschillende zoektochten waar twintigers, ongeacht geloof en levensvisie, samen op zoek gaan naar antwoorden en denkrichtingen op een grote vraag. Tijdens je stage ondersteun je de projectleider met het opzetten en begeleiden van de zoektochten: je denkt mee over thema’s en invalshoeken, betrekt mensen om mee te doen en gaat met de deelnemers in gesprek. Door goed te luisteren en eerlijk in gesprek te gaan help je je hen om richting te vinden. In overleg zijn er verschillende interessante onderzoeken uit te voeren rond zingeving, levensvragen en studentenwelzijn.

Heb je interesse?

Je kunt solliciteren door een filmpje van maximaal 3 minuten en je CV op te sturen naar laurens@forumc.nl. Deze vacature staat open zolang we nog geen geschikte kandidaat gevonden hebben. Je hoort uiterlijk 2 weken na inzending of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Laurens van Lavieren (directeur ForumC)
06 23 58 09 87 | laurens@forumc.nl.

Redactie

De redactie van De Grote Vragen zijn de vrijwilligers achter de schermen. Ze plaatsten en redigeren content.

Nu jij!

Wat denk jij? Reageer hieronder!