Geschreven door Redactie / 

3 oktober 2023 / 

Vacature: redacteur (vrijwillig/student)

Wie ben ik en wat wil ik met mijn leven? Wat geeft het leven zin en hoe kan ik dat weten? Wat is waarheid? Wanneer is iets de moeite waard? Hoe zit het met goed en kwaad? De Grote Vragen helpt jongeren/studenten met zulke diepe vragen. We doen dat onder andere via colleges op hogescholen. Wij stellen goede vragen, creëren ruimte voor diepe gesprekken en dagen studenten uit met inzichten uit filosofie en religie.

Ook hebben we een online platform (www.degrotevragen.nl) waar we jongeren inspireren met allerlei content – blogs, podcasts, video’s – rond levensvragen. Voor dit online platform zoeken we redacteuren (vrijwillig/student). Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Jouw rol in het team van De Grote Vragen is het verzamelen van relevante content rond zingeving, levensvragen en studentenwelzijn. Die content plaats je op onze site en deel je op social media. Je denkt mee over het omzetten van onze colleges naar boeiende online content voor jongeren en voert die ideeën uit. Je schrijft zelf blogs, maar benadert ook andere schrijvers (wetenschappers, ervaringsdeskundigen) voor een bijdrage aan De Grote Vragen. Ook haal je interessante content rond grote vragen uit boeken, podcasts en video’s.

Wie ben jij?

Ben jij een Gen. Z of Millennial (20-35 jaar)? Houd je van diepe gesprekken en zoek jij uitdagend vrijwilligerswerk? Wil je meedraaien in een leuk team met mensen van verschillende levensovertuigingen, waarin jij jezelf volop kunt ontwikkelen? Kun je tenminste een heel (studie)jaar betrokken zijn? En ben je op maandagen beschikbaar voor redactie-meetings?

Reageer nu!

Stuur een filmpje van maximaal 3 minuten + je CV (of motivatie) naar Gertjan Bijzet, hoofdredacteur van De Grote Vragen: gertjan@degrotevragen.nl. Wil je eerst meer informatie? Stuur ons dan een mailtje.

Redactie

De redactie van De Grote Vragen zijn de vrijwilligers achter de schermen. Ze plaatsten en redigeren content.

Nu jij!

Wat denk jij? Reageer hieronder!